Vi är mycket stolta över vår långa och breda erfarenhet samt bredden vad gäller kunder, artister och genrer vi jobbar med. Vår styrka är vår erfarenhet, kunskap om branschen och vår envishet. Det är ingen slump att våra kunder ”når ut” och får ett högt mediavärde. Big Is Promotion rör sig huvudsakligen i det musikaliska, med PR och promotion för artister, men tar även turnépromotion-, film-, bok- och företagsuppdrag.
Varje kund gör ett promotionprojekt helt unikt. Uppdragets omfattning och längd anpassas efter behovet och förutsättningar för ett synliggörande i media.

PR/promotionbolaget Big Is Promotion etablerades 2006 av Birgitta Haller (fd Nielsen). I april 2011 gick företaget samman med bolaget Redgum (Pauline Lindberg). Pauline valde hösten 2014 att gå vidare mot nya utmaningar i egna bolaget Redgum. Birgitta Haller har arbetat i musikbranschen sedan 1987 och bl a varit anställd på CBS Records/Sony Music, V2 Records och Export Music Sweden. Dessutom med erfarenhet från arbete med online/web, då hon var redaktions- och innehållsansvarig för nöjesportalen funbase/Passagen Nöje.